Officielle arrangementer

Med 10 års erfaring har Skolevagt oplevet, at de videregående uddannelser de seneste år oplever stadig større udfordringer og pres fra de studerende samt grupperinger, som er mere kulturelt sammensatte og derfor kræver særlig viden, metoder og ekspertise i relation til positive og konflktnedtrappende løsninger. Dertil er det et faktum, at de studerende påbegynder deres uddannelse i en stadig yngre og yngre alder. 

Skolevagt tilbyder en alternativ løsning til den klassiske dørmand og kontrollør ved fester og arrangementer på uddannelser. Den traditionelle løsning med to kontrollører i døren, som er kendt fra nattelivet egner sig sjældent til skolernes forhold. Læs mere her.

Har du og din ledelse taget stillig til ...

  • Samarbejder I med en enkelt person eller et firma om vagtsikkerheden på jeres skole?
  • Er firmaet et autoriseret vagtfirma, som er godkendt af Rigspolitiet?
  • Har samarbejdspartneren de lovpligtige erhvervsansvarsforsikringer eller er det jeres skole, der bærer forsikringsansvaret?
  • Hvis skolen betaler samarbejdspartneren kontant, bliver der så indberettet SKAT jævnfør gældende lovgivning? Føres der en liste med underskift og CPR nr., som dokumenterer hvem, der modtager honorar?
  • Hvis der benyttes lokale dørmænd og kontrollører fra nattelivet, har skolen da sikret, at det foregår på skolens præmisser frem for som i byen?
  • Har jeres vagter speciale i at arbejde pædagogisk præventivt og proaktivt med unge mennesker?
  • Er din samarbejdspartner en god repræsentant for skolen i eksempelvis situationer som direkte kontakt til forældre eller andre aktører?   


Erfaring med årsfester, fusionsfester og rusmodtagelser 

Skolevagt er eksperter indenfor løsninger til større fester og arrangementer på de videregående uddannelser. Vores erfaring er blandt andet baseret på et 10-årigt samarbejde med Aarhus Universitet, hvor Skolevagt har assisteret og samarbejdet om sikkerhedsløsninger til officielle arrangementer på universitet samt de dertil knyttede områder.

Studenterhus Aarhus har også siden deres begyndelse været en fast samarbjedspartner, hvor Skolevagt har været ansvarlig på sikkerheden ved de mange fester og arrangmenter for studerende. Læs mere om arrangementsplanlægning.

Gør en forskel på din skole allerede i dag.


Kontakt Skolevagt

læs data herunder

Skolevagt Axel Gruhns Vej 2B, 8270 Højbjerg