Om Skolevagt

Skolevagt er førende inden for sikkerhedsløsninger til danske folkeskoler, gymnasiale uddannelser og videregående uddannelser.

Med 10 års erfaring har Skolevagt flere steder set at beslutningen om sikkerhed og tryghed ikke er løftet op på et strategisk niveau, og hvor skolens ledelse ikke aktivt har forholdt sig til hvem, der opholder sig på skolens område; hvilke regler og rammer de ønsker i læringsmiljøet samt hvem og med hvilke kompetencer skolen ledelse ønsker skal varetage sikkerheden.

Har du og din skole taget stillig til ...

  • Samarbejder I med en enkelt person eller et firma om vagtsikkerheden på jeres skole?
  • Er firmaet et autoriseret vagtfirma, som er godkendt af Rigspolitiet?
  • Har samarbejdspartneren de lovpligtige erhvervsansvarsforsikringer eller er det jeres skole, der bærer forsikringsansvaret?
  • Hvis skolen betaler samarbejdspartneren kontant, bliver der så indberettet SKAT jævnfør gældende lovgivning? Føres der en liste med underskift og CPR nr., som dokumenterer hvem, der modtager honorar?
  • Hvis der benyttes lokale dørmænd og kontrollører fra nattelivet, har skolen da sikret, at det foregår på skolens præmisser frem for som i byen?
  • Har jeres vagter speciale i at arbejde pædagogisk præventivt og proaktivt med unge mennesker?
  • Er din samarbejdspartner en god repræsentant for skolen i eksempelvis situationer som direkte kontakt til forældre eller andre aktører?


Opgør med den traditionelle sikkerhedsvagt

Vi har gjort op med den traditionelle måde at tænke og håndtere sikkerhed på. For os er sikkerhed lig med kommunikation, og god kommunikation kræver særlige pædagogiske og kommunikative kompetencer. Derfor har vi erstattet de traditionelle bredskuldrede vagter med kommunikerende, præsentable og taktfulde vagter, der for de flestes vedkommende har videregående uddannelsesmæssig baggrund. Det er vores erfaring, at god kommunikation er nøglen til at forebygge og løse konflikter på en hensigtsmæssig og hensynsfuld måde. Det skaber trygheh, hvilket er vores fundament for glade og tilfredse kunder.
 

Et trygt og positivt læringsmiljø

Et trygt og positivt læringsmiljø kan betyde mange forskellige ting afhængig af den skole det handler om. Derfor tager Skolevagt altis udgangspunkt i jeres skoles behov og ønsker.

Et indledende møde på jeres skole danner grundlag for en plan og proces for, hvordan Skolevagt i samarbejde med jer kan løse de aktuelle udfordringer og skabe rammerne for et trygt og positivt læringsmiljø.
 

Samarbejde med EDUS

Skolevagt samarbejder med konsulentvirksomheden EDUS, der leverer konsulentydelser og rådgivning med fokus på konflikthåndtering, misbrugsforebyggende indsatser samt strategisk kommunikation. 

læs data herunder

Skolevagt Axel Gruhns Vej 2B, 8270 Højbjerg