Positivt læringsmiljø 
- Sikre rammer til fester og arrangementer

De danske ungdomsuddannelser har de seneste 10 år oplevet stadig større udfordringer og pres fra elever og elevgrupper som er relativt nye på ungdomsuddannelserne.

Det drejer sig blandt andet om unge med særlige udfordringer som ADHD og lignende opmærksomhedsforstyrrelser. Ligeledes den mere kulturelt sammensatte elevgruppe kræver særlig viden, metoder og ekspertise i relation til en positiv og konflikthåndterende løsning. 

Skolevagt har erfaret at flere steder, bliver beslutningen om sikkerhed og tryghed ikke løftet op på et strategisk niveau, og skolens ledelse har ikke aktivt forholdt sig til hvem, der opholder sig på skolens område; hvilke regler og rammer de ønsker i læringsmiljøet samt hvem og med hvilke kompetencer skolen ledelse ønsker skal varetage sikkerheden.

Har du og din ledelse taget stillig til ...

  • Samarbejder I med en enkelt person eller et firma om vagtsikkerheden på jeres skole?
  • Er firmaet et autoriseret vagtfirma, som er godkendt af Rigspolitiet?
  • Har jeres vagter speciale i at arbejde pædagogisk præventivt og proaktivt med unge mennesker?
  • Har samarbejdspartneren de lovpligtige erhvervsansvarsforsikringer eller er det jeres skole, der bærer forsikringsansvaret?
  • Hvis skolen betaler samarbejdspartneren kontant, bliver der så indberettet SKAT jævnfør gældende lovgivning? Føres der en liste med underskift og CPR nr., som dokumenterer hvem, der modtager honorar?
  • Hvis der benyttes lokale dørmænd og kontrollører fra nattelivet, har skolen da sikret, at det foregår på skolens præmisser frem for som i nattelivet?
  • Er din samarbejdspartner en god repræsentant for skolen i eksempelvis situationer som direkte kontakt til forældre eller andre aktører?   


Erfaring med HTX, HHX, HG & almene gymnasier

Uanset hvilket uddannelsessted du repræsenterer, tilbyder Skolevagt stor erfaring med elev- og lærergruppen på såvel HTX, HHX, HG samt det almene gymnasium. Vores fokus er på, hvordan vi kan tilpasse vores løsninger til netop behovene og forholdene på jeres skole. 

Skolevagt tilbyder en bred vifte af muligheder målrettet at skabe et positivt, sikkert og trygt læringsmiljø i relation til både dagligdagen og dens udfordringer samt til de mange arrangementer, der afholdes på skolen. Herunder tilbydes både sikkerhedsløsninger samt kurser og foredrag, der udstyrer lærere, ledelse og elevernes festudvalg med bedre forudsætninger for at skabe fester og arrangementer, der overholder skolens regler og rammer. Yderligere vil dette medvirke til at skabe et positivt læringsmiljø for såvel elever som lærere.

Skolevagt adskiller sig markant fra lignende tilbud ved at fokuserer på dialog og interaktion med eleverne, hvilket er forankret i analyser af det omgivende miljø, elevernes interaktion og trivsel samt en forståelse for elevernes sociale og kulturelle baggrund. Dertil vil enhver opgave løst på din skole, blive fulgt op af en rapport til ledelse, der fungerer som et ledelsesværktøj med strategisk information, der kan bruges fremadrettede og som kan sparre betydelig tid for ledelsen. Læs mere under rapportering.

 
Skolevagt kan gøre en forskel på din skole.

Kontakt Skolevagtlæs data herunder

Skolevagt Axel Gruhns Vej 2B, 8270 Højbjerg