Vi forstår festudvalget

Hos Skolevagt kender vi til festudvalgets store ansvar i forbindelse med afholdelse af skolenfester og fredagsbar. Festudvalgets rolle kan være ganke forskellig fra skole til skole. Her er Skolevagts rolle altid at sikre en rolig og professionel arrangementsafvikling i samarbejde med eleverne i festudvalget og til tider skolens ledelse.
 

Festudvalget - den vigtigste samarbejdspartner

Igennem vores mangeårige samarbejde med festudvalg og skoleledelser har vi erfaret, at jo mere vi samarbejder med festudvalget jo bedre fester skaber vi i fællesskab på jeres skole.

En del af vores samarbejde er en briefing af festudvalget inden arrangementsstart, hvilket også afslutter med en debriefing inden skolevagterne forlader skolen igen. Skolevagt lægger stor vægt på at opbygge et kontinuerligt og ikke mindst tillidsfuldt forhold til eleverne i festudvalg. 
 

Vi besøger gerne festudvalget på jeres skolen

Skolevagts konsulenter kommer gerne ud og holder et møde med eleverne i festudvalget. Ved et besøg kan I hører nærmere om, hvordan Skolevagt kan være med til at gøre en forskel på jeres skole. Jeres festudvalg for ligeledes mulighed for stille helt konkrete spørgsmål til forholdene på jeres skole.

Et besøg på jeres skole vil naturligvis være uforpilgtigende.

Book et møde allerede i dag.

Kontakt Skolevagt

 

læs data herunder

Skolevagt Axel Gruhns Vej 2B, 8270 Højbjerg