Sikkerhedsgennemgang

Skolevagt kan gøre en forskel på din skole, for dine elevers læringsmiljø og dine læreres arbejdsmiljø. På blot 2 timer kan du effektivt gøre noget ved dine elevers sikkerhed og tryghed. En sikkerhedsgennemgang af din skole sikre, at I får vished om jeres elevers sikkerhed. 

I får en opdateret viden om, hvilke tiltag I skal foretage for at skabe et tryg og sikkert læringsmiljø, hvor tyveri, brand, indbrud og konflikter med vold og trusler reduceres. Sikkerhedsgennemgangen bør både foretages med henblik på en tryg og sikker dagligdag samt i forbindelse med skolens fester.
 

Trygt læringsmiljø

”Alle konflikter kan forhindres inden de opstår”

Målet er, at skabe et positivt læringsmiljø og arbejdsmiljø, hvor jeres elever og lærere er trygge og sikre. En sikkerhedsgennemgang vil sikre, at I har vished om jeres elevers sikkerhed. Skolevagt arbejder ud fra perspektivet, at ”alle konflikter kan forhindres inden de opstår”

I skaber ligeledes grundlaget for et mere roligt og trygt arbejdsmiljø for lærerstaben og personalet på skolen. Med ro og trygge rammer skaber I et bedre arbejdsmiljø, hvilket er motiverende for jeres medarbejdere og kollegaer. 

Læs mere om et trygt og positivt læringsmiljø her


Brand og sikkerhed 

Jeres skole får ved en sikkerhedsgennemgang en vurdering af de fysiske omgivelser og analyse af, hvordan I kan forebygge hærværk, tyveri og indbrud samt optimere brandsikkerheden i relation til overholdelse og udførelse af jeres brandplan. 

En sikkerhedsgennemgang inkluderer en vurdering og rapport med tilbagemelding på din skoles:

  • Brandsikkerhed og evaluering af brandplan
  • Forebyggelse af tyveri, indbrud, hærværk, vold og trusler
  • Uvedkommendes mulighed for adgang til skolens område i skoletiden
  • Konkret tilbagemelding på, hvordan jeres skole kan optimere sikkerhed og tryghed med udgangspunkt i jeres eksisterende ressourcer


Rapport – udvikling og vedligeholdelse


I får en fortrolig rapport, der konkret giver feedback på vores observationer, forbedringer og strategiske overvejelser. Rapporten er med udgangspunkt i jeres eksisterende ressourcer og forholder sig til, hvordan I fortsat kan opretholde jeres elevers og lærers sikkerhed. Læs mere om rapportering

Gør en forskel på din skole allerede i dag. 

Kontakt Skolevagt

læs data herunder

Skolevagt Axel Gruhns Vej 2B, 8270 Højbjerg